ЗАВРШЕНЕ 39. РАДНИЧКО -СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Председник Савеза самосталних синдиката Београда Драган Тодоровић je у суботу 25.09.2021. године у Кладову, званично затворио 39. Радничко – спортске игре Савеза самосталних Синдиката Београда.

„ Честитам на постигнутим спортским резултатима победничким екипама и појединцима, мада мислим да су победници сви који су учествовали у овом такмичењу и дружењу. Такође, честитам честитам Организационом одбору на успешно организованим играма. Жеља нам је да подржимо дружење, да подстакнемо окупљања, да ширимо колективни дух и заједништво. Данас са вама Савез самосталних синдиката Београда показује своју снагу, солидарност и јединство. Наша обавеза је да се боримо и дружимо и на спортском терену и ван њега, и да пре свега у свакој нашој борби покажемо фер-плеј.”

Испред Организационог одбора учеснике је поздравио Жељко Каралејић, секретар Већа Савеза самосталних синдиката Београда.

“ Захваљујем свима вама на учешћу у овим играма. За четири такмичарска дана 185 учесника такмичило се у 12 мушких и 8 женских спортских дисциплина. Честитам свима и очекујем да се наредне године на 40-тим јубиларним Радничко - спортским играма окупимо у још већем броју.“

ОТВОРЕНЕ 39. РАДНИЧКО – СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

39. Радничко – спортске игре у организацији Савеза самосталних синдиката Београда, одржавају се у Кладову од 22-26.09.2021. године.

Испред Ораганизационог одбора учеснике је поздравио секретар Већа Савеза самосталних синдиката Београда Жељко Каралејић и такмичарима пожелео фер и спортско такмичење, толеранцију и добро дружење.

Игре је отворио Душан Богосављевић потпредседник Већа Савеза самосталних синдиката Београда, и пожелео пријатан боравак, фер-плеј такмичење, али и добро дружење, међусобно упознавање и размену синдикалних искустава.

Уз интонирање Интернационале заставе су подигли најмалађи такмичари Милана Лукић из предшколске установе „Савски Венац“ и Максим Јефтић из градске општине Вождовац