ЗАВРШЕНЕ 41. РАДНИЧКО -СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

41. Радничко – спортске игре Савеза самосталних синдиката Београда одржане су у Брзећу у хотелу „Јуниор“ од 07-11.06.2023. године.

Игре су протекле у изузетној атмосфери, такмичењу у дружењу. Игре је затворио председник Савеза самосталних синдиката Београда Драган Тодоровић који је овом приликом изјавио:

„У ова четири дана показали сте своје најбоље особине које треба да красе сваког човека: фер плеј, борбеност, заједништво, солидарност. Све ове особине показујете сваког дана у својим синдикалним организацијама и на свом радном месту у борби за радничка права. Синдикат нема никог другог осим нас, јер за радничка права се неће борити нико други, ни послодавци ни држава. Свако наше заједничко окупљање је порука наше снаге , нашег јединства и солидарности.

Сви ми треба да будемо поносни јер припадамо највећој и најјачој синдикалној централи у Србији и на Балкану – Савезу самосталних синдиката Србије, који ове године обележава 120. година постојања.

Председник Тодоровић честитао је победничким екипама и појединцима на постигнитим резултатима, док је свим осталим учесницима захвалио на учешћу и пожелео више спортске среће идуће године.